Leiriperinteitä kunnioittava sateinen vierailupäivä
5.7.2018 14:26 Uutiset / Etusivu

Sade kuuluu Suomen kesään

Keskiviikkona leirillä järjestettiin vierailupäivä reilulle 700 vierailijalle. Nuorilla oli aamun koulutuksien jälkeen mahdollista tavata läheisiään. Vierailupäivän leiriperinteitä noudattaen lounaan aikaan leirillä koettiin ensimmäiset rankkasateet, ja useammassa teltassa suoritettiinkin palokuntahenkisesti vahingontorjuntaa. Leiriläisten ja vierailijoiden iloksi oltiin järjestetty monipuolisesti ohjelmaa, kuten SM Iines ja Sankoruiskun SM -kilpailut.

SM Iines -kilpailun voitti Mäntsälän VPK:n joukkue, toisen sijan vei Vahdon VPK:n 1. joukkue ja kolmanneksi sijoittui Korpilahden VPK:n 2. joukkue. SM Iines on palokuntanaisten kilpailu, joka kilpaillaan kolmihenkisillä joukkueilla. Kilpailuun kuuluu tieto- ja taito-osuus, ja taito-osuuden osa-alueina olivat tänä vuonna sammutus ja pelastaminen, kodin turvallisuus ja ensiapu.

Sankoruiskun SM -kilpailuun osallistui yhteensä 16 joukkuetta, ja kilpailun tulokset julkaistaan palkintojenjaon yhteydessä leirin päättäjäisissä. Sankoruiskun SM -kilpailussa joukkueet suorittivat monimutkaisen kilpailuradan, jossa sankoruiskua käyttäen oli suoritettava tehtäviä.

Illalle suunniteltu Lohtaja Skills -kykykilpailu jouduttiin perumaan, koska esiintymislava oli otettu varusteiden kuivatuskäyttöön. Mr. Lordi kuitenkin kävi tervehtimässä leiriläisiä, jotka kävivät innostuneina ottamassa yhteiskuvia ja pyytämässä nimikirjoituksia.


   
Suurleiri 2018
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat