Projektipäälliköltä
28.6.2018 11:24 Uutiset / Etusivu

Enää 3 yötä!

Rakennusleiri on edennyt mainiosti hyvän sään ja päivittäin kasvavan tekijävahvuuden myötä. Alueen palvelupisteet alkavat olla paikoillaan, tiestöä on suolattu ylimääräisen pölyn välttämiseksi ja sähköä on jaettu eri pisteisiin. Suolamiesten toiveesta tänään torstaina alueella otettiin vastaan reipas vesisade, joka viimeistelee suolan tiestöön kiinni estäen sorateiden pölyämisen.

Leirivahvuus vaihtelee vielä viime hetkillä. Osta & Myy -palsta on ollut myönteinen yllätys ja palokuntien erittäin hyvässä käytössä. Kenties leiripaikkojen kauppapaikkaa hyödynnetään tulevaisuudenkin leireillä. Samalle palstalle on ilmestynyt myyntiin myös muuta leirille tarvittavaa välineistöä. Kannattaa käydä katsomassa! Sieltä löytyy palokunnille kaikenlaista tarpeellista.

Sunnuntaina päättyy pitkä odotus ja leirialueelle saadaan hieno joukko palokuntalaisia koolle. Tällä hetkellä leirivahvuus on noin 1800 palokuntanuorta ja lähes 1000 toimihenkilöä 270 eri palokunnasta!

Sääennusteet hieman vaihtelevat, mikä on hyvin tyypillistä Suomen kesässä. Yleisesti ottaen näyttäisi siltä, että saamme leiriviikolle hyvät leirisäät. Sääennusteista huolimatta mukaan kannattaa ottaa lämmintä vaatetta. Myös majoitusalueen puuvajat on täytetty kuivilla haloilla.

Valmistelut siis vain kiihtyvät leirialueella. Sunnuntaina pääsemme käynnistämään varsinaisen leirivaiheen klo 18:00 avajaisissa. Enää siis kolme yötä ja sitten nähdään!

Lohtajalla 28.6.2018

Pertti Heikkilä, projektipäällikkö


   
Suurleiri 2018
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat