Projektipäälliköltä
8.2.2018 12:55 Uutiset / Etusivu

Vuoden vaihtuessa päättyi myös ensimmäinen ilmoittautuminen vuoden viimeisenä päivänä. Saimme hienosti lähes 2 000 ilmoitusta yli kahdesta sadasta palokunnasta niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Hieno tulos - kiitoksemme siitä kaikille ilmoittautuneille ja palokuntien ilmoittajille!

Ennen vuoden vaihdetta suunnitelmiaan hioivat päivähoito, ohjelma ja kurssinjohtajat. Leirin johtoryhmä piti kokouksensa myös ennen vuoden vaihtumista. Vuoden vaihtumisen jälkeen puolestaan suunnittelukokouksiaan ovat pitäneet niin päivähoito kuin kanttiini ja ensiapukin. Samoin leiritoimisto vahvistettuna toimialojen edustajilla kokoontui Turussa käymään tammikuuhun mennessä ilmoittautuneet läpi. Tietoja saatiin tarkennettua ja esityksiä selkeytettyä. Toimialoilla on siis pitänyt kiirettä, mutta niin pitääkin.

Seuraava tärkeä etappi on suurleiriseminaari johon kokoonnumme 23.-25.2 Lohtajalle. Tuolloin toimialat syventävät alueen käyttösuunnitelmiaan ja niitä sovitetaan toimialojen kesken, jotta kokonaisuus olisi hyvin hallinnassa itse suurleirillä. Ilmoittautuneita tapahtumaan on tällä hetkellä jo lähes 90, yhteensä 44 eri palokunnasta ympäri Suomen. Ilmoittautuminen päättyy 14.2, joten vielä ehdit ilmoittautumaan HAKAssa ja pääset tapaamaan muita leiriosaajia ja antamaan panoksesi suurleirin suunnitteluun!

Helmikuussa ilmestyvät myös leiriuutiset, julkaisu on koulutuspainotteinen ja siellä on enemmän asiaa leirin keskeisimmästä toimialasta eli itse kursseista. Samasta leiriuutisesta löydät myös yhteystiedot, alueen kartan ja muuta hyödyllistä infoa.

Olemme esittäneet toiveen saada Teiltä palokunnilta tarkempaa tietoa vielä majoitusteltoista, ajoneuvoista ja peräkärryistä - ilmoituksen matkaan saattaminen ei vie paljoa aikaa, mutta tekee suunnittelutyöstä paljon helpompaa! Lisä-infoa löydät www sivuilta tiedotteet osiosta.

Rakennus- ja purkuleireille ilmoittautuminen käynnistyy ensiviikolla. Lisäämme HAKAan tapahtumat suurleirin osioon. Samalla kun käyt klikkaamassa itsesi ja osastostasi halukkaat rakennus- ja purkuleirille, voit täydentää osastosi tietoja tarvittaessa.

Leirille ilmoittautuminen jatkuu edelleen, seuraava etappi on maanantai 30.4.2018 jolloin päättyy ilmoittautumisen toinen osio. Pakkasjaksot alkavat olla piakkoin takanapäin, kevät auringon tehdessä nousuaan. Vauhdikasta kevättä kaikille, ottakaa yhteyttä jos on kysyttävää!

Rovaniemellä 8.2.2018

projektipäällikkö Pertti Heikkilä


   
Suurleiri 2018
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat