Projektipäälliköltä
21.7.2017 19:50 Uutiset / Etusivu

Palokuntanuorten leirit ovat parhaillaan käynnissä, osa tekee tuloaan, osa on juuri päättynyt. Myös HIEKKA 2017 Lohtajalla on saatu päätökseensä. Esileiri antoi paljon käytännön tietoa suurleirialueen käytöstä eri toimialoille. Runsaan 300 osallistujan leiriviikko osoitti mainiosti sen, että väkimäärän yli kymmenkertaistaminen edellyttää toimialoilla tarkkaa alueen käytön ennakkosuunnittelua, yhteensovittamista ja sujuvaa aikataulutusta, kuten suurleireillä yleensäkin. Tähän on erinomainen mahdollisuus 8.-10.9.2017 suurleiri seminaarissa Lohtajalla. Tällöin kokoamme yhteen eri toimialojen leiriosaajat eri puolilta Suomea yhteen. Seminaarin ohjelma löytyy HAKAn lisäksi sivuiltamme materiaalipankista. Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu HAKAn kautta, lämpimästi tervetuloa!

Ohjelmatoimiston järjestämä kysely Facebookissa on myös päättynyt, kommentit, esitykset ja ajatukset käydään yhdessä läpi, toteuttamiskelpoisimpien nähdessä päivän valon heinäkuussa 2018. Vastaajien kesken suoritetussa arvonnassa voittaneet on palkittu, onnittelut heille ja kiitokset kaikille osallistujille!

Täällä leirin sivuilta löytyy avoimet tehtävät osio, jossa ilmoitamme toimialojen henkilötarpeista, käy katsomassa löytyykö sieltä juuri sinua kiinnostavaa yksittäistä tehtävää. Mikäli sinua askarruttaa jokin, yhteystiedot sivuilta löydät puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet yhteydenottoa varten. Hyviä tehtäviä, joista kaikki tukevat palokuntanuorten koulutusta, on leirillä joka tapauksessa runsaat tuhat odottamassa ottajaansa.

Alueellisten leirien jälkeen on hetki aikaa haukata happea ja koota voimia uuteen voimainponnistukseen, suurleiriin 2018. Tapaamisiin suurleiriseminaarissa tapahtumapaikalla - Lohtajalla!

Rovaniemellä 21.7.2017

Pertti Heikkilä, projektipäällikkö


   
Suurleiri 2018
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat