Projektipäälliköltä
30.3.2017 13:28 Uutiset / Etusivu

Edellisestä infokirjeestä on ehtinyt kulua runsaat seitsemän viikkoa. Aika tässä välillä on ollut suurleirin suunnittelun kannalta myönteisen kiireinen eri toimialojen tapahtumineen ja leirialueella käynteineen. Suunnitelmat toimialoilla ovat luonnollisesti tiivistyneet ja konkretisoituneet, kiitos jo tässä vaiheessa suurelle joukolle leiriosaajia, joiden tekemisessä on paistanut läpi leirien tekemisen kokemus ja idearikkaus löytää uusia tapoja tehdä leiriä toimialojen sisällä. Seuraavana vuorossa on koulutustoimialan toimisto, jonka kokoontuminen on työn alla.

Leiripäiviin lisättiin sunnuntai 1.7.2018, jolloin leiriläiset saapuvat alueelle. Tällöin pidämme leirin avajaiset ja leiriläiset jaetaan omille kursseilleen. Tehokas koulutusaika käynnistyy täten maanantaina. Rippileiri käynnistyy vuorokautta aikaisemmin eli lauantaina 30.6 erillisen ohjelman mukaan. International Rescue kurssille löytyy perusohjeistusta sivuiltamme kohdasta koulutus - käy vilkaisemassa!

Nuorten osallisuus leirin suunnittelussa sekä toteuttamisessa on myös löytänyt alkuvuoden aikana muotonsa. Leirikurssiksi on tulossa mm. some-kurssi, joka tulee tuottamaan sisältöä leirillä myös reaaliaikaisesti. Ohjelmatoimisto tuottaa huhtikuussa kyselyn leirin Facebook sivuille, jonka tuottamaa aineistoa tullaan käyttämään suurleirin ohjelman suunnittelussa hyödyksi. Kannattaa siis osallistua.

Toimialavastuu tehtäviin on sitoutunut jo tässä vaiheessa hienosti tekijöitä, yhteystiedot sivulta löydät tiedon josta saat tarvittaessa lisää informaatiota toimialalta suoraan. Tehtävää löytyy varmasti kaikilta toimialoilta, tekijöille on tilaa kuten aina!

Alueellisten leirien suunnittelutyö tulevan kesän leireille on parhaimmillaan käynnissä. Näin myös esileirimme HIEKKA 2017 osalta, joka toimii pilottina suurleirille. Erinomaisesti suurleiriä tukeva asia esimerkiksi on Lapin ammattikorkeakoulun liikunnan ohjaajan tutkintoon sisältyvä projektin johtaminen ja hallinta harjoittelu, jonka Suvi Ylipuranen suorittaa Lapin Pelastusliiton riveissä työharjoitteluna. Suvi tuottaa HIEKKA leirille liikunnallisen vapaa-ajan ohjelman leiriläisille, jota hyödynnetään suurleirillä 2018.

Alue on infransa puolesta tapahtumaamme, kuten useammin on käynyt ilmi, hyvin sopiva. Lisätilaa palvelupisteille saadaan tarvittaessa teltoista, toisaalta alue saa tältäkin osin lisäväriä ja etäisyydet säilyvät lyhyinä. Mutta, ennen suurleiriä ovat alueelliset leirit sekä HIEKKA 2017 esileiri elämyksineen!

Rovaniemellä 30.3.2017

Pertti Heikkilä, projektipäällikkö


   
Suurleiri 2018
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat