Projektipäälliköltä
7.2.2017 10:08 Uutiset / Etusivu

Vuoden vaihtumisen jälkeen leiriprojekti on lisännyt hyvin kierroksiaan. Kevättä kohti edetessä toimialojen omat kokoontumiset ovat käynnistyneet, joista koulutus,- ja ohjelma kävivät leiriä läpi 3.-5.2 Helsingissä, maaliskuun alussa 3.-4.3 vuorossa on muonitus,- ja kanttiini yhdessä huolto-osien kanssa ennen HIEKKA 2017 esileirin alueeseen tutustumista 11.-12.3. Toimialojen sisällä on pidetty myöskin valmistelevia kokouksia vuoden vaihteen molemmin puolin. Suurleiri on tähän mennessä ollut esillä myös alueellisilla opintopäivillä ympäri Suomen ja mielellämme jaamme jatkuvasti päivittyvää infopakettiamme vastedeskin aluetapahtumien käyttöön.

Avainhenkilöiden avoimet tehtävät lista on supistunut hyvää vauhtia, toki vielä on avoinna tärkeitä tehtäviä, joiden täyttäminen lisää olennaisesti leiriaikaista viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Avoimet tehtävät sivulta löytyvät myös yhteystiedot, johon voi ottaa yhteyttä mikäli jokin tehtävä kiinnostaa.

Toimialat ovat ottaneet nuorten osallisuuden suurleirin suunnittelussa hienosti haltuun. Tulossa on erinäisiä kyselyitä, joihin vastaamalla voi aidosti vaikuttaa tulevan suurleirin tapahtumiin. Kyselyt viedään leirin Facebook sivuille. HIEKKA 2017 esileiri on tärkeässä roolissa valmistelevana leirinä suurleirille. Varsinkin vapaa-ajan aktiviteetit ja ohjelmapalvelut ovat ne toimialat, joissa tullaan tuomaan nuorten ehdottamia asioita käytäntöön. Vapaa-ajan toimintoihin olemme saaneet mukaamme Lapin ammattikorkeakoulusta opiskelijan työharjoitteluun, hänestä myöhemmin enemmän lisää.

Suurleirin keskeisin toimiala, koulutus on aikatauluttanut viikko-ohjelmaansa. Esimerkiksi rippileiri käynnistyy lauantaina 30.6. ja päättyy viikon kuluttua 7.7.2018. International kurssi tulee olemaan osa päivittäistä leiriä, joka tulee näkymään ja kuulumaan leirialueella. Jo tähän mennessä ulkomailta on ilmoitettu halukkuutta osallistua Lohtajan leirille.

Täydennämme sivujamme piakkoin ruotsinkielisillä sekä englanninkielisillä osioilla. Sivuille tulevat tiivistelmät uutisista ja ajankohtaisasioista. Tulemme myös lähettämään pelastusliitoille infokirjettä palokunnille jaettavaksi leirin www sivuista ja Facebookista, jotta palokunnissa tiedetään mistä hakea lisää leiri-infoa. Tietysti infoa saa meiltäkin ottamalla rohkeasti yhteyttä. Tyhmiä kysymyksiä kun ei ole olemassakaan!

Vielä hetki ja olemme jo hyvää vauhtia keväässä, ennen koululaisten kesälomia olemmekin jo monta tapahtumaa ja kokousta viisaampia jälleen. Aurinkoista kevättä!

Rovaniemellä 7.2.2017

Pertti Heikkilä, projektipäällikkö


   
Suurleiri 2018
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat