Kalusto

kalusto@lohtaja2018.fi

Kalustokeskus2.0® kalustopäällikkönä toimii logistikka- diagnostiikka- ja optiikka-alan erikoisasiantuntija Saku ”Rompe” Rouvali. Sakulla on ehtymätön tietotaito erilaisista paloautoista, kalustosta, Hebrealaisista alkusammutusvälineistä sekä Kongolaisista kenguruista. Näiden yhdistelmiä kokonaisuutena hänet nähtiin parhaana (ja ainoana) ehdokkaana johtamaan palokuntanuorten suurleirin Kalustokeskus2.0® -toimintoja. Vapaa-aikanaan (Jota on aika vähän) Saku harrastaa saunassa käyntiä, penkkiurheilua, Metsäradion kuuntelua ja kynttilän polttoa. Saku Intohimona ovat vanhat, punaiset ja ruosteiset autot, joita pihapiiristä löytyy useita. Saku siirtyy Kalustokeskus2.0® palvelukseen Valtakunnallisen palokuntalaisten kehittämisen projektipäällikön virasta. Saku odottaa leiriltä yhdessäoloa, verkostoitumista, radion kuuntelua sekä uusia ideoita ja innovaatioita.

Kalustomestarien raskasta taakkaa kantavat puolestaan Tero Kuitunen ja Janne Saari. Myös heille menee sähköposti perille osoitteeseen kalusto@lohtaja2018.fi

Kalustokeskus2.0® kalustomestarina häärii kalkulaattori Tero ”Termiitti” Kuitunen. Tero on 42v ikiprankkari, joka on kerännyt kokemusta erilaista luolista ja suojista. Tero harrastaa vapaa-aikanaan vuorikiipeilyä, Egyptiläisiä kansantanhuja ja Kruusialaisia kansanlauluja. Lisäksi Tero on vankkumaton Kake Randelin fani ja omistaa hänen koko tuotannon nyt ja tulevaisuudessa. Tero odottaa leiriltä uusia tuttavuuksia, kontakteja sekä vinkkejä unohdetuista Kruusialaisista kansanlauluista.

Kalustokeskus2.0® kalustomestarina toimii gladiaattori Janne ”Kohnaaja” Saari. Janne tulee Urjalan pimeimmästä ja syvimmästä viidakosta, tuomaan onnea ja iloa monta sataa kiloa joukkoomme. Jannella on pitkäaikainen kokemus kunnan työllisyyden vaikutteista, ja hän on keksinyt nopeasti asennettavan, sekä siirrettävän jäykisteen ketjuvartisiin lapioihin, jolloin näitä voi käyttää alkuperäiseen tarkoitukseen, eli nojailuun. Janne toimii sadanpäämiehenä suurelle Kalustokeskus2.0® henkilöstölle. Vapaa-aikansa Janne kuluttaa Panhuilun soiton opettamiseen Maine Coon -kissoille.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Alkusammutuspäällikkönä toimii Pasi ”Pena” Järvelä. Pasi on kuuluisan Pertti ”Pera” Järvelän kumminkaiman koiran serkku. Pasilla on vankka kokemus erilaisista asioista. Pasi harrastaa vapaa-aikanaan krillausta sekä koirakerhoja. Myös samoilu ja bongailu lämmittää Pasin mieltä. Pasi on palkittu kuuluisalla ”Das moottorisaha” -palkinnolla ja hän on saanut alan korkeimman arvonimen, ”Kaikkien alojen erikoisasiaintuntija”. Kalustokeskus2.0® on saanut suurta korvausta vastaan Pasin käyttöönsä aiemmin mainitulta JOOJOO-mies Yrjö ”Ykä” Rauhaselta.

Pasi Järvelä

Alkusammutusmestarina häärii alan pitkäaikainen JOOJOO-mies Yrjö ”Ykä” Rauhanen. Yrjöllä on useiden leirien kokemus JOOJOO-tehtävistä, joihin lukeutuu erilaiset päällikkyydet sekä johtajuudet. Kalustokeskus2.0® onkin erittäin tyytyväinen että saimme näin pitkäaikaisen JOOJOO-miehen joukkoomme. Yrjö harrastaa vapaa-aikanaan käpylehmien paimentamista ja askartelua.

Yrjö Rauhanen

Kansainvälisenä kalustomestarina (International grüppenführer) toimii Dortmundin oma poika Martin "Borni" Bornemann.
Martin vastaa paikallisista kielikylvyistä ympäri-ämpäri Lohtajaa. Martin harrastaa vapaa-aikanaan uimista, muotisuunnittelua, palapelien rakentamista, hevostelu-urheilua sekä näytelmäkerhoa.
Martinin lempihahmo näytelmäkerhossa onkin Obelix, johon hän samaistuu erittäin mielellään.
Martin odottaa leirillä aurinkoa, ryhmäytymistä ja uusia tuttavuuksia.

Martin Bornemann

Täyttökeskuslaitosmestarina toimii alan pitkäaikainen kehittäjä, maailmallakin palkittu Tuomo ”Tommi” Marttila. Tuomolla on vuosikymmenten kokemus erilaisista täyttölaitoskeskuksista sekä tyhjennysautomaateista. Tuomo on palkittu kehittämisistään alan korkeimmalla ja arvostetuimmalla palkinnolla, Platinaisella NU-Swift sammuttimella. Tuomo odottaa leiriltä uusia ideoita ja innovaatioita, sekä tietenkin nuorten viihtymistä leirillä.

Tuomo Marttila

Ryhmä 1:n ryhmänjohtajana toimii Malmin kasvatti Ville ”VeeTee” Lönn. Villen erikoisalana on Kalustokeskus2.0® ATK-toiminnan ylläpitäminen OTO:na. Villen vapaa-aika kuluu palokuntatoiminnan lisäksi kapteenina toimiminen Malmin Satujumppakerhossa YR (yritetty rekisteröidä). Ville odottaa leiriltä reipasta yhteishenkeä, mutkatonta meininkiä, sekä jokailtaiseen satujumppakerhoonsa uusia osallistujia.

Ville Lönn

Ryhmä 3:n ryhmänjohtajana toimii Ilmajoella asusteleva Terence "Tere" Sam. Terencen erikoisalaan kuuluu Kalustokeskus2.0® KV-toiminnan ylläpitäminen OTO:na. Terencen vapaa-aika kuluu palokuntatoiminnan lisäksi Pelastusopisto -nimisessä paikassa sukkia kuluttamalla. Terence kuuluu Pelastusopiston kirjallisuuden tuntijat -nimiseen ryhmään sen alijohtajana. Terencellä riittää lisäksi aikaa postimerkkien ja lumipallojen keräilyyn. Ompahan Terence palkittu Kuopion suurimmasta ja upeimmasta lumipallokokoelmastaan. Terence odottaa leiriltä railakasta yhteishenkeä, sekä uusia lumipalloja kokoelmaansa. Jos haluat tehdä Terencen onnelliseksi, niin tuo hänelle omin käsin muovailema lumipallo

Sam Terence

Ryhmä 4:n ryhmänjohtajana toimii Ylihärmän oma jalometallimies Tero ”Turo” Keskinen. Terolla on kertynyt monenlaista kokemusta jalometallien käsittelystä erilaisissa ympäristöissä, joista hän ammentaa loputtomaan tietopankkiinsa sisältöä. Tero on toiminut useassa eri kohteessa sadanpäämiehenä, joten kokonaisuuden hallinta on hanskassa, kaikkialla muualla kuin keittiössä. Tero odottaa leiriltä reipasta yhteishenkeä, yhdessäoloa, sekä uusia keräilyartikkeleita Euroopan suurimpaan koppakuoriaiskokoelmaansa.

Tero Keskinen


   
Koulutus
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat