Yleistä

Nuorisotyötoimikunta toimii Lapin Pelastusliitto ry:n hallituksen alaisena asiantuntijaelimenä. Sen tehtävänä on yhteistyössä hallituksen kanssa edistää ja kehittää maakunnan palokuntanuorisotyötä.

Nuorisotyötoimikunnan kokoonpano

Pelastusliiton hallitus vahvistaa toimikunnan (pj + 6 jäsentä + 6 varajäsentä + 6 nuorta jäsentä alueittain) syyskokouksen esitysten pohjalta. Syyskokous valitsee puheenjohtajan ja nuorisotyöohjaajan kahdeksi (2) vuodeksi kerrallaan. Toimikunnan kokoonpanossa pyritään huomioimaan maakunnan eri alueiden edustus. Toimikunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan sekä muut toimihenkilöt. Nuorisotyötoimikunnan puheenjohtajana toimii syyskokouksen valitsema puheenjohtaja ja sihteerinä nuorisotyöohjaaja, jolla on kokouksissa äänioikeus.

Muut toimihenkilöt voidaan valita toimikunnan ulkopuolelta, tällöin heillä on kokouksissa puheoikeus. Pelastusliiton hallitus nimeää edustajansa kokouksiin. Hallituksen edustajalla on puheoikeus, ellei hän ole samalla toimikunnan varsinainen jäsen. Toiminnanjohtajalla ja maakunnan naisyön edustajalla on kokouksissa puheoikeus.


   
Suurleiri 2018
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat