Naistyötoimikunta

Yleistä

Palokuntanaistyön tarkoituksena on tukea palokuntien toimintaa, herättää ja edistää jäsenten myönteistä suhtautumista palotorjuntaan ja yleiseen turvallisuuteen liittyviin asioihin normaali- ja poikkeusoloissa sekä levittää paloturvallisuuteen ja omaehtoiseen suojeluun liittyvää tietoutta kansalaisille. Naistyötoimikunta toimii Lapin Pelastusliitto ry:n hallituksen alaisena asiantuntijaelimenä. Sen tehtävänä on yhteistyössä hallituksen kanssa edistää ja kehittää Lapin alueen palokuntanaistyötä.

Naistyötoimikunnan kokoonpano

Pelastusliiton hallitus vahvistaa naistyötoimikunnan puheenjohtajan, kuusi (6) jäsentä ja kaksi (2) varajäsentä syyskokouksen esityksen pohjalta. Syyskokous valitsee puheenjohtajan kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan ja korkeintaan kahdeksi kaudeksi kerrallaan. Toimikunta valitsee keskuudestaan varapuheenjohtajan kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan. Syyskokous valitsee koulutusvastaavan kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan. Varaemäntä valitaan siitä palokunnasta, missä kesän nuorten leiri järjestetään. Syyskokous valitsee sihteerin kolmeksi (3) vuodeksi kerrallaan. Toimikunnan kokoonpanossa pyritään huomioimaan Lapin eri alueiden edustus. Pelastusliiton toiminnanjohtajalla ja nuorisotyön edustajalla on kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus.

Puheenjohtaja Satu Poikela Sodankylän VPK varapuheenjohtaja Eeva Hassinen Simon VPK sihteeri Marja Näsi Sodankylän VPK jäsenet Katja Jussila Kittilän VPK, Merja Liuski Kemin VPK, Ulla Lehtola Ounasjoen VPK, Merja Virkkula Kemijärven VPK. Varajäsenet Helena Tervo Kemin VPK ja Sävy Mikkola Saarenkylän VPK


   
Suurleiri 2018
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Opintopäivät
 
 Tapahtuma
 
 Aluekäynti
Kategoriat